Krásné léto vám všem milí přátelé a příznivci Školy zdraví Eleny Tomiliny.

Dnes Vám přinášíme ucelený obrazový přehled všech připravovaných pobytů, kurzů a masáží na Léto 2024 tak, jak ho v této formě najdete na našich aktualizovaných stránkách v rubrice „Kurzy“. Také tam najdete, kdy u pobytových kurzů bude končit garantovaná cena a do kdy je nutné uhradit zálohu, nutnou pro přijetí na pobyt. Neuhrazení zálohy včas = zvedá cenu.

Hned pod názvem kurzu získáte základní informace o kurzu, konání a ceně, obsazenosti, aj. Po kliknutí na název kurzu najdete detailní propozice ke kurzu, organizátora a pod google mapkou lokality,  formulář závazné přihlášky. Na našich stránkách jsou kurzy a masáže rozepsány na celý rok 2024.

 

Těšíme se s vámi na letních kurzech…

Elena Tomilina připravila na tento rok takový program abychom přirozeným způsobem ozdravili páteř a klouby, přirozeným způsobem a přitom účinně zlepšili zrak, zharmonizovali tělo a duši, ozdravili organismus, nabrali energii a přitom si odpočinkově užili léto v nádherných lokalitách.

Naši náladu ovlivňuje značně pohybová aktivita, způsob dýchání, na co myslíme a taky to, co jíme, proto se snažíme zajistit ve vybraných lokalitách i odpovídající stravu k pořádanému typu kurzu (Maxov, Střelské Hoštice, Andělská Hora 1 a 2).

Po celý rok pořádáme víkendové, docházkové a pobytové kurzy a ve vybraných městech i speciální osobní ozdravné masáže. Blok letních kurzů začínáme již 22. června 2024 kurzem kreslení „Akvarel a Pastel bez pravidel“  v Hotelu Anděl v Andělské Hoře na Moravě . Těšíme se Vás.

Máte možnost stáhnout aktualizovaný Časový rozpis všech kurzů, seminářů a masáží do konce roku 2024. Najdete stejnou tabulku v rubrice „Kurzy“ hned na začátku rubriky nebo rubrika „Ke staženi“ v patičce našich stránek.

(Po kliknutí na letáček – se zvětší. Kliknutím na šipku u prohlížeče vlevo se vrátíte zpět).

 


Myslíme na vás všechny, těšíme se opět na viděnou a přejeme hodně štěstí, pevné zdraví a plnou náruč optimismu.

 

Krásné letnice. Za tým Školy zdraví, Elena Tomilina a Leoš Lacina